Kefīra rausis

 21. februāris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 17750


Traukā sakuļ 6 olas, tad ieber 1 glāzi cukuru, tad atkal sakuļ. Bišķīt pielej cepamo eļļu, ieber rozīnes, ieber sauso limonādi krāsai, tad ielej 1 glāzi kefīru - visu kārtīgi samaisa. Tad ber miltus, kamēr paliek biezs kā krējums. Masu lej cepamajā pannā, kura ir nosmērēta ar eļļu un nokaisīta ar mannā. Cep 200 grādos.

Sastāvdaļas

1. Dzeramo soda
1 tējkar.
2. Sausā limonāde
1 paciņa
3. Rozīnes
1 mazā paciņa
4. Cepamā eļļa
bišķīt
5. Cukurs
1 glāze
6. Milti
7. Olas
6 gab
8. Manā
9. Kefīrs
1 glāze


0 Pievienot komentāru

Kategorijas