Siltie kartupeļu un zaļumu salāti

 21. februāris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 1363



 

Var izmantot sīkus kartupeļus. Tos novāra ar mizu, karstus notīra, pārlej ar uzsildītu krējumu, kam pievienoti zaļumi vai spinātu biezenis. Zaļumiem var izmantot dažādus savvaļas augus — skābenes, zaķkāpostus, gaiļpiešus u.c.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986

Sastāvdaļas

1. Pētersīļi
2. Spinātu biezeņa vai sakapātu diļļu
1/2 glāze
3. Kartupeļi
5 gab
4. Krejums
1 glāze
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk