Medus piparkūkas

 10. decembris 2017 20:15 Recepte  skatījumi: 4717



Foto: Shutterstock.com


Medu ar sasmalcinātām garšvielām uzkarsē, pieliek sviestu un pusi miltu, kuļ, līdz mīkla atdziest. Atdzisušai pieliek sakultas olas, sakapātas mandeles, briežraga sāli (cepamo pulveri), samīca ar atlikušiem miltiem, izveido un cep gaiši brūnas.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Medus
200 gr
2. Sviests
100 gr
3. Olas
2 gab
4. Kanēlis
5 gr
5. Saberztas krustnagliņas
1 tējkar.
6. Muskatrieksts
1 gab
7. Ingvers
1 tējkar.
8. Milti
400 gr
9. Briežraga sāls
1/2 tējkar.
10. Mandeles
100 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk