Mārrutku mērce

 21. februāris 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 4266



 

Miltus karsē taukos, līdz pazūd miltu garša, pielej buljonu, pieliek sarīvētu mārrutku, izceptus un izberztus caur sietu ābolus, krējumu, sāli, cukuru un uzvāra.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Milti
2 ēd. karotes
2. Taukvielas
3. Cukurs
3 tējkarotes
4. Krejums
3 ēd. karotes
5. Āboli
3 gab
6. Mārrutki
150 gr
7. Buljons
2 glāzes
8. Sāls
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk