Pildītas karbonādes visām gaumēm

 21. februāris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 18244



Sagriežam gaļu šķēlēs. Ar nazīti izgriežam gaļas sķēlē kabatiņu. Ja nav iemaņas, tad daram tā - no sākuma izgiežam kabatiņu un tikai tad nogiežam šķēli. Gaļas gabalus izklapējam. Pildām ar melnajām plūmēm un sieru, vai brūkleņu ievārījumu. Pildītās karbonādes panējam miltos, sakultā olā, rīvmaizē un atkal olā kam pevienotas garšvielas. Liek cepties uz sakarsētas pannas. Apceptās karbonādes kārto cepešpannā un pabeidz gatavot cepeškrāsnī. 180 grādos 15-20 min. Pasniedz ar kartupeļiem vai salātiem. Lai labi garšo! :)

Sastāvdaļas

1. Milti
panēšanai
2. Siers (holandes, krievijas utt.)
200 gr
3. Brūkleņu ievārījums
500 gr
4. Melnās plūmes
200 gr
5. Olas
panēšanai
6. Cūkgaļa
1 kg
7. Rīvmaize
panēšanai
8. Sāls, pipari


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk