Šokolādes muss

 21. februāris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 5718



Foto: Shutterstock.com


Ūdens peldē izkausē šokolādi. Vanilīncukuru iemaisa saldajā krējumā, izmaisa, pievieno izkausētajai šokolādei. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, pievieno šokolādes -krējuma masai un kārtīgi samaisa. Olbaltumam pievieno šķipsniņu sāls un sakuļ stingras putas. Olbaltumu pievieno šokolādes masai un rūpīgi iecilā. Iegūto masu liek porciju trauciņos (glazēs, bļodās) un ievieto ledusskapī uz 4-5 stundām.

Sastāvdaļas

1. Rūgtā šokolāde
150 gr
2. Saldais krejums
150 ml
3. Vanilīncukurs
1 paciņa
4. Cukurs
80 gr
5. Olu baltumi
4 gab
6. Olu dzeltenumi
4 gab
7. Šķipsniņa sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk