Aktuāli! Siera kūka ar zemenēm

FOTO: Shutterstock.com

Veidni ar noņemamu malu ietauko, pārkaisa ar miltiem. Olbaltumus saputo ar šķipsniņu sāls. Krējumsieru sajauc ar krējumu, olu dzeltenumiem, cukuru un saputo. Pievieno pudiņa pulveri un cepamo pulveri, iecilā saputotos olbaltumus. Masu pilda veidnē, sakarsētā krāsnī 180 grādu temperatūrā cep 1 stundu. Ja cepot kūka liekas jau pārāk brūna no virspuses, to pārsedz ar foliju. Izceptu kūku vēl brīdi atstāj izslēgtā krāsnī. Izņemtu no krāsns, kūku atdzesē un no veidnes izņem. Pirms likšanas galdā kūku pārklāj ar zemenēm, pārkaisa ar pūdercukuru.

 

IZLASI ARĪ:

Kā izcept perfektu siera kūku

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Cepamais puiveris - 1.tējkarote
  • Sāls.šķipsniņa
  • Pūdercukurs
  • Cukurs - 150.gr
  • Olas - 4.gab
  • Biezpiens - 250.gr
  • Krējumsiers, piemēram, mascarpone - 250.gr
  • Krejums - 100.gr
  • Vaniļas pudiņa pulveris - 1 1/2.paciņa
  • Zemenes - 300 līdz 400.gr