Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

 21. aprīlis 2016 10:40 Recepte  skatījumi: 17766



Foto: Shutterstock.com

Ja vēlies, vari pārkaisīt arī ar sieru.


 

Nomizotus kartupeļus sagriež apmēram 5mm biezās šķēlēs.

Malto gaļu apcep kopā ar garšvielām. Sīpolus sagriež un apcep.

Tomātus sagriež ripiņās. Visas sastāvdaļas liek čuguna "pīlē" kārtās sākot ar kartupeļiem.

Katru kārtu apkaisa ar sāli un garšvielām (pēc vajadzības).

Kad viss ir salikts pārlej ar krējumu (ja krējums ir biezs, var atšķaidīt nedaudz ar ūdeni).

Liek cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm. (kamēr kartupeļi mīksti).

Sastāvdaļas

1. Kartupeļi
2. Sīpoli
3. Tomāti
4. Maltā gaļa
5. Krejums
6. Sāls
7. Garšvielas pēc gaumes un garšas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk