Vistu maizītes

 19. februāris 2009 8:00 Recepte  skatījumi: 3208



Foto: Viktorija Kuprijanova


Vistas gaļu samaļ, sīpolus sakapā, sasutina sviestā brūnus, pieliek samalto gaļu, sāli, piparus, sajauc, atdzesē. Atdzisušai masai pieliek sakultu olu, sajauc, uzsmērē uz apceptas baltmaizes un cep krāsni 5—10 minūtes.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Pipari
2. Sāls
3. Sīpols
1 gab
4. Sviests
50 gr
5. Vārīta vai cepta vistas gaļa
200 gr
6. Ola
1 gab
7. Maizīte
10 līdz 15 šķēlītes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk