Kraukšķīgais medus cālis 2

 19. februāris 2009 8:00 Recepte  skatījumi: 10002



 

Sagriež vistas gabaliņus , apviļā kartupeļu cietē un liek vārīties eļļā, kamēr paliek kraukšķīgi, kad izņem no pannas vēlams nosusināt no eļļas ar papīra dvieli. Sagriež sīpolu un liek cepties 1 min - ne tā, ka tas ir brūns , bet tikai, lai paliek silts; tad pannā, kurā cepas sīpols, liek medu; kad medus izkusis pievieno tomātu mērci un izcepto gaļu. Pacep kādas 2 minūtes un ēdiens gatavs. Pasniedz ar rīsiem. Devas pēc izvēles. Lai labi garšo!

Sastāvdaļas

1. Vistas fileja
2. Medus
3. Kartupeļu ciete
4. Sīpols
5. Tomātu mērce
6. Eļļa


2 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk