Sātīgā maizīte

 18. februāris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 2093



 

Malto gaļu apcep uz pannas kopā ar nelielu sīki sakapātu sīpolu, garšvielām un ķimenēm. Ļauj gaļai atdzist. Pa to laiku izveltnējam rauga mīklu. Noziežam ar sakultu olu. Otru olu pieliekam pie atdzisušās gaļas. Rūpīgi samaisam masu un liekam uz rauga mīklas, ko rūpīgi satinam un veidojam vienu lielu kukulīti, vai taisām nelielas bulciņas. Kukulīti vai bulciņas noziežam ar olu un pārkaisam ar ķimenēm. Cep cepeškrāsnī 200 grādos 30-40 min. Mazās bulciņas var paņemt līdz uz darbu pusdienās kopā ar svaigiem salātiem. Garšos lieliski.

Sastāvdaļas

1. Olas
2 gab
2. Neliels sīpols
3. Ķimenes
1 ēdamkarote
4. Maltā gaļa
500 gr
5. Rauga mīkla
6. Garšvielas
pēc patikas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk