Sautēta teļa gaļa gurķu mērcē

 18. februāris 2009 12:30 Recepte  skatījumi: 2188



 

Gaļu sadala, rēķinot 1—2 gabaliņus porcijai, apcep brūnu, pārlej ar vārošu ūdeni vai buljonu un sutina uz lēnas uguns gatavu. Gatavai pieliek miltus, krējumu, smalki sagrieztus gurķus, uzvāra un pasniedz.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Teļa krūts
1 kg
2. Milti
3 ēd. karotes
3. Taukvielas
50 gr
4. Skābi gurķi
2 - 3 gab
5. Skābs krējums
3 ēd. karotes
6. Sāls
7. Pipari


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk