Siļķe kažokā - padomju galda klasika 1

 17. februāris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 49092




Novāra dārzeņus, olas. Sagriež gabaliņos siļķi. Pagatavo mērci, ko klāt pa vidu dārzeņu kārtām: majonēze + krējums + smalki sagriezti sīpoli + sāls, pipari. Lielā, lēzenā šķīvī kārtu pa kārtai rīvē dārzeņus un ik pa pāris kārtām ieklāj sagatavoto mērci. Es beigu kārtā uzrīvēju bieti, ko pārklāju ar mērci, virsū uzrīvēju olu, dekorēju ar lociņiem. P.S. Siļķi kažokā es gatavoju ar saukli: labāk mazāk bietes, bet vairāk siļķes! Attiecīgi katrs var izvirzīt savu moto un iegūt citas garšas nianses.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Sarkanā bietīte
3. Burkāni
4. Marinētas siļķes
5. Sīpols
6. Krejums
7. Majonēze
8. Olas
9. Lociņi rotāšanai
10. Kartupeļi


1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk