Frikadeles ar makaroniem

 16. februāris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2301



 

Maizi izmērcē pienā. Sīpolu notīra un sasmalcina. Malto gaļu sajauc ar sīpoliem, sāli, pipariem. Gaļas masu atstāj uz 10-15 min., tad ar mitrām rokām saveļ frikadeles. Pannā sakarsā eļļu un frikadeles vienmērigi apcep no visām pusēm. Šampinjoniem nolej marinādi, sagriež uz pusēm un apcep. Sēnēm pārkaisa miltus un apcep, pielej ūdeni un, nepārtraukti maisot, uzvāra. Pievieno atlaidinātus zaļos zirnīšus un sautē 3-4 min. Pievieno vīnu un ļauj mērcei uzbriest. Uzvāra ūdeni, kam pievienota sāls, liek makaronus un vāra gatavus. Makaronus liek uz šķīvja, pārlej ar mērci un pievieno frikadeles. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Sastāvdaļas

1. Makaroni
600 gr.
2. Ūdens
400 ml
3. Milti
2 ēd.k.
4. Konservēti šampinjoni
250 gr
5. Eļļa
4 ēd.k.
6. Sāls, pipari
7. Sinepes
1 ed.k.
8. Sīpols
1 gab
9. Ola
1 gab
10. Piens
50 ml
11. Baltmaizes šķēlītes (vēlamas pacietas)
2 gab
12. Maltā gaļa
600 gr
13. Baltvīns
50 ml
14. Saldēti zaļie zirnīši
200 gr.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk