Cūkas šķiņķis sīpolu mērcē

 16. februāris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 5933



Šķiņķi sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, cep taukos vai sviestā brūnas. Sacepina gaiši brūnus sīpolus, pieliek miltus, krējumu, pielej buljonu, uzvāra, pārlej pār izcepto šķiņķi un pasniedz ar kartupeļu biezputru vai ceptiem kartupeļiem.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Taukvielas
2. Krejums
2 ēd. karotes
3. Svaigs cūkas šķiņķis
1 kg
4. Sīpoli
200 līdz 400 gr
5. Buljons
2 glāzes
6. Milti
1 ēd. karote
7. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk