Ābolu pankūkas 2

 16. februāris 2009 18:30 Recepte  skatījumi: 2504



Olu dzeltenumus ar cukuru saputo, pielej krējumu, labi sajauc, pieliekot miltus. Labi sakultai mīklai pielej pamazām pienu ar sakausētu sodu, labi sakuļ. Beigās pieliek smalki sagrieztus ābolus, saputotus olu baltumus, viegli izjauc un cep uz pannas gaiši brūnas. Gatavas pārkaisa ar cukuru un pasniedz.

P. S. Krējuma vietā var ņemt arī rūgušpienu.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Olas
2 gab
3. Piens
1/2 glāze
4. Skābs krējums
1 glāze
5. Cukurs
2 ēd. karotes
6. Milti
400 līdz 500 gr
7. Āboli
5 līdz 10 gab
8. Soda
1 tējkarote


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk