Auzu pārslu cepumi

 04. februāris 2016 7:40 Recepte  skatījumi: 8120

Vai esat cepuši šos gardos un viegli pagatavojamos cepumus?



Foto: Shutterstock.com


 

1. Samaisīt mīkstu sviestu ar brūno cukuru, pūdercukuru.

2. Sakuļ olu, pievieno sviesta masai.

3. Siltam ūdenim pievieno dažus pilienus esenci, tad pievieno miltus, auzu parslas, rozīnes, sviesta masu. Rūpīgi izmaisa.

4. Cepampannu izklāj ar cepampapīru, apsmērē ar sviestu.

5. Ar karoti ņem mīklas piciņu, liek uz pannas, viegli piespiež (cepumi jāliek ar atstarpi 2-3cm). Cep sakarsētā cepeškrāsnī 15-20 min.

Sastāvdaļas

1. Rozīnes
2 saujas
2. Vaniļas esence
3. Milti
100 gr
4. Brūnais cukurs
1/2 gl
5. Pūdercukurs
1/2 gl
6. Ola
1 gab
7. Mīksts sviests
100 gr
8. Auzu pārslas
1/2 gl
9. Silts ūdens
1/2 gl


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk