Ungāru karbonāde

 15. februāris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 3039



Karbonādi sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, apcep uz pannas brūnu. Apcepto karbonādi pārlej ar mērci, kuru pagatavo no krējuma, buljona, tomātu masas un gurķa, sutina krāsnī 10—15 minūtes.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Gurķis
1 gab
2. Skābs krējums
2 ēd. karotes
3. Tomātu masa
1 - 2 ēd. karotes
4. Karbonāde
1 kg
5. Buljons
1 glāze
6. Milti
3 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk