Mannas sniegs

 15. februāris 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 2877



Ūdeni ar vaniļu uzvāra, pieliek mannu, pavāra minūtes 6—8, pieliek sāli, cukuru un puto ar rīkstīti aukstā vietā, pieliekot olu baltumu, līdz masa paliek bieza, putaina. Pasniedz ar augļu mērci.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1 līdz 2 ēd. karotes
2. Sāls
1/2 tējkarote
3. Olu baltumi
3 gab
4. Manna
5 līdz 6 ēd. karotes
5. Ūdens
3 glāzes
6. Vaniļa
1/4 st.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk