Ķirbji jāņogu sulā

 15. februāris 2009 19:45 Recepte  skatījumi: 2866


Ūdeni ar ogu sulu, kanēli un cukuru uzvāra, ieliek nomizotu un sagrieztu ķirbi, vāra līdz paliek caurspīdīgs, tad pieliek ar aukstu ūdeni sajauktus kartupeļu miltus, uzvāra, atdzesē un pasniedz.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Ūdens
1 glāze
2. Jāņogu sula
2 glāzes
3. Cukurs
1 līdz 2 glāzes
4. Ķirbis
1/2 kg
5. Kanēlis
1 gabaliņš
6. Kartupeļu milti
1 ēd. karote


0 Pievienot komentāru

Kategorijas