Sautēta cūkas gaļa pikantā mērcē

 15. februāris 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 4352


Cūkas gaļu ar visu kaulu sacērt gabaliņos, ņemot 2—4 gabaliņus porcijai, apcep brūnu, pārlej ar vārošu ūdeni, pieliek sīpolu, piparus, galda etiķi un sutina, līdz gaļa gatava. Gatavai gaļai pieliek mārrutkus, miltu tumi. Uzvāra un pasniedz.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Milti
1 ēd. karote
2. Sarīvēti mārrutki
1 vai 2 ēd. karotes
3. Pipari
4. Sīpols
1 gab
5. Cūkas gaļa
1 kg
6. Galda etiķis
1 ēd. karote


0 Pievienot komentāru

Kategorijas