Parīzes biskvīti

 15. februāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 1775



 

Olu dzeltenumus saputo ar pusi cukura, sajauc ar miltiem un citrona eļļu, beigās pieliek saputotus olu baltumus, viegli izjauc, uzlaista garenus biskvītus un cep gaiši dzeltenus. P. S. Pie pusputota olu baltuma pieliek atlikušo cukuru un puto stīvās putās.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Olu baltumi
12 gab
2. Cukurs
400 gr
3. Milti
200 gr
4. Citrona eļļa
3 piles
5. Olu dzeltenumi
6 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk