Riekstu gredzeni

 15. februāris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 4388



Olas ar cukuru saputo, trauku turot vārošā ūdenī, pieliek miltus, sajauktus ar briežraga sāli (cepamo pulveri), izkausētu aukstu sviestu, sakapātus riekstus, sajauc, uzlaista gredzentiņus un cep.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Olas
10 gab
2. Cukurs
300 gr
3. Milti
500 gr
4. Sviests
100 gr
5. Briežraga sāls
1/2 tējkarote
6. Riekstu kodoli
100 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk