Siltie kartupeļu salāti ar mājās marinētiem sīpoliem

 15. februāris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 2376


Foto: Shutterstock.com


Kartupeļus sagriež stienīšos, ābolus — plānās šķēlītēs, sīpolu sīki sakapā. Uzvāra ūdeni, pieliek sāli, cukuru, etiķi. Karstajā marinādē liek sīpolus, uzkarsē, tad trauku noņem no liesmas, pievieno zoss taukus. Karsto marinādi pārlej kartupeļu, ābolu un zoss cepeša vai bekona gabaliņiem. Salātus pasniedz siltus.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2. Sāls
3. Āboli
2 gab
4. Zoss cepeša pārpalikums
2 ēd. karotes
5. Sīpols
1 gab
6. Vārīti kartupeļi
7. Zoss tauki
2 ēd. karotes
8. Etiķis
3 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas