Siltie kartupeļu salāti 2

 15. februāris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 2034



 

Kartupeļus sagriež stienīšos, ābolus — plānās šķēlītēs, sīpolu sīki sakapā. Uzvāra ūdeni, pieliek sāli, cukuru, etiķi. Karstajā marinādē liek sīpolus, uzkarsē, tad trauku noņem no liesmas, pievieno zoss taukus. Karsto marinādi pārlej kartupeļu, ābolu un zoss cepeša gabaliņiem. Salātus pasniedz siltus.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2. Sāls
3. Āboli
2 gab
4. Zoss cepeša pārpalikums
2 ēd. karotes
5. Sīpols
1 gab
6. Vārīti kartupeļi
7. Zoss tauki
2 ēd. karotes
8. Etiķis
3 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk