Karameļu saldējums

 14. februāris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 4539


1. Sakuļ olu dzeltenumus ar 150gr cukura, kuļot pievieno 200ml salda krējuma. 2. 1l saldā krējuma uzsilda, bet nekādā gadījumā neuzvāra. 3.Karstam krējumam pievieno sakulto olu masu, kārtīgi maisot, lai ola nesaraujas. 4.Liek uz uguns, maisot uzkarsē. Līdzko sāk mest pirmo burbuli, ņem nost no uguns. 5.Tīrā traukā ieber 120gr cukura, pievieno ūdeni un uzvāra sīrupu (karameli). 6. Pievieno karameli saldā krējuma masai, samaisa, ielej konteinerī ar vāciņu. Liek saldētavā uz 6-8 st. Apmaisiet saldējumu ik pēc stundas ar koka karoti.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
50 ml
2. Cukurs
270 gr
3. Olas dzeltenums
8 gab
4. Saldais krejums
1200 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk