Cūkgaļa ar āboliem

 14. februāris 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 3375



1.Pannā sakarsē 2 ēd.k. eļļu. Apcep smalki sagrieztu sīpolu līdz zeltainai krāsai. 2.Ābolus sagriež šķēlēs un pievieno sīpoliem, apcep līdz gatavi, mīksti.3. Masu liek blenderī, pievieno sāli, piparus, rīvmaizi, salviju - visu sakuļ biezenī. 4.Gaļu sagriež tā, lai izveidojas "paladziņš", virsū liek ābolu masu un izsmērē pa visu gaļu. Gaļu tin ruletē, apsien ar diegu, lai neizjūk. 5. Cep karstā cepeškrāsnī 20 min., vēlāk samazina teperatūru līdz 160 grādiem un turpina cept 45-60min.

Sastāvdaļas

1. Citrona miziņa
2. Salviia
3. Rīvmaize
5-6 ēd.k.
4. Eļļa
3-4 ēd.k.
5. Āboli
2 lieli
6. Sīpols
1 gab
7. Cūkgaļas kakla karbonade
1 kg
8. Sāls
9. Pipari


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk