Siera kūka ar ķiršiem vai ķiršu ievārījumu

 14. jūlijs 2015 12:20 Recepte  skatījumi: 5887

Ir laiks ogu kūkām!



Foto: Shutterstock.com

Kūciņu ar piparmētru tēju?


Gatavo pamatni: visus produktus sajauc, bet daudz nemīca un noliek vēsā vietā. Nepieciešama tortes veidne, kurai var noņemt malu. Cep 180 grādos 10 - 15 minūtes. Gatavo pildījumu: viegli saputo krējumsieru, cukuru, olas, kartupeļu miltus, vanilīncukuru, krējumu, puscitrona sulu un rīvētu citrona miziņu. Cep cepeškrāsnī 50 minūtes. Kūku izņem no krāsns, bet karstumu noregulē uz 250 grādiem.

Gatavo virsu: krējumu, cukuru un vanilīncukuru samaisa un pārlej kūkai. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Krāsni izslēdz, bet kūku vēl neņem laukā. Pēc stundas kūku izņem, atdzesē, izņem no veidnes. Uz dažām stundām ieliek ledusskapī. Kūku pārlej ar biezu ķiršu ievārījumu.

 

IZLASI ARĪ:

Kā izcept perfektu siera kūku

Sastāvdaļas

1. Vanilīncukurs
1 tējkarote
2. Milti
150 gr
3. Sviests
100 gr
4. Citrons
1/2 gab
5. Skābs krējums
100 gr
6. Cukurs
50 gr
7. Ķiršu ievārījums (jābūt biezam)
8. Cukurs
50 gr
9. Ūdens
1 ēd. karote
10. Cukurs
100 gr
11. Kartupeļu milti
1 ēd. karote
12. Krejums
100 gr
13. Olas
3 gab
14. Philadelphia (vai cits krējumsiers)
400 gr
15. Muskatrieksts
šķipsniņa
16. Kanēlis
1/4 tējkarote
17. Vanilīncukurs
1/2 tējkarote


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk