Ābolu un dzērveņu sacepums

 14. februāris 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 5942



 

1. Nelielos ietaukotos porciju trauciņos liek šķēlītēs sagrieztus ābolus. 2. Pārkaisa ar dzērvenēm, kas sajauktas ar kartupeļu cieti, 100gr cukura un kanēli. 3. Virsū kārto biezu drumstalu kārtu (sviestu, miltus un palikušo cukuru saberž ar rokām, kamēr veidojas drumstalas; jāņem vērā, ka cepoties cepums "sašļūk"). Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu teperatūrā vienu stundu. Ēd ar saldējumu, skābu krējumu vai tāpat vien.

Sastāvdaļas

1. Āboli
4 gab
2. Dzērvenes
400 gr
3. Cukurs
200 gr
4. Kartupeļu ciete
2 ēd.k.
5. Kanēlis
1 tēj.k.
6. Sviests
100 gr
7. Milti
100 gr


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk