Saldā piena zupa

 13. februāris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 1561



Notīrītus kartupeļus izvāra, nokāš, sastrādā biezenī, to pakāpeniski atšķaida ar uzvārītu pienu, pieliek sāli, cukuru, zupu vēlreiz uzvāra, atdzesē. Pasniedzot zupā iemaisa dažas karotes sīrupa vai ievārījuma, kompotu vai iecukurotas svaigas ogas, augļus.

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Kartupeļi
5 gab
3. Piens
1 l
4. Ūdens
1/2 l
5. Ogu sīrups vai cukurs
6. Kanēlis


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk