Trauslā ābolmaizīte

 13. februāris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 6274



Foto: Inese Stuģe


 

Mīklas plāksnīti sagriež 4 daļās. Katrai daļai ar nazi izveido rāmīti (lai cepoties malas paceltos uz augšu), bet vidiņu sabaksta ar dakšiņu. Uz katra gabaliņa liek ābolus (bumbierus, avenes, zemenes, rabarberus... visu kas ir sezonā vai garšo) pārkaisa ar cukuru un kanēli. Cep cepeškrāsnī 200 grādos 15 -20 min. Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
pārkaisīšanai
2. Āboli
5 gab
3. Kārtainās mīklas plāksnes
500 gr
4. Kanēlis
pārkaisīšanai


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk