Reņģes mīklā

 29. janvāris 2017 22:00 Recepte  skatījumi: 6319



Foto: Shutterstock.com

Apēdamas arī aukstas un uz maizītes


Reņģes notīra tā, lai veidotos reņģu fileja. Liek uz dēlīša ar spīdīgo pusi uz leju. Tur, kur bija vidējā asaka, smērējam sinepes un liekam otru filejas gabalu pa virsu. Sagatavojam pannu. Kamēr panna karst, sagatavojam mīklu: traukā iesitam olas, pievienojam miltus un ūdeni. Mīklai jābūt biku biezākai nekā plānām pankūkām. Uzlejam uz panas eļļu, filejas gabaliņus apviļājam mīklā un cepam uz pannas, kamēr brūni. Garšvielas - pēc sirds patikas ;). Var pasniegt ar kartupeļiem vai nākošā rītā uz maizītes :)

Sastāvdaļas

1. Augu eļļa
1l
2. Ūdens
100 ml
3. Sinepes
30 gr
4. Olas
6 gab
5. Milti
100 gr
6. Reņģes
1 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk