Persiku – banānu – ābolu krēms (no gada vecuma)

 12. februāris 2009 22:35 Recepte  skatījumi: 4399



1 pieaugušajam un 1 bērnam

Persiku applaucē, novelk miziņu, izņem kauliņu, sagriež gabaliņos. Banānu nomizo, ar dakšiņu saspaida. Augļus ar elektrisko smalcinātāju sasmalcina biezenī. Ābolu nomazgā, izgriež serdi, izspiež sulu. Augļu biezenim pievieno krējumu un ābolu sulu un uzreiz pasniedz galdā.

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008

Sastāvdaļas

1. Vidēja lieluma banāns
1 gab
2. Salds ābols
1 gab
3. Saldais krejums
1 ēd. karote
4. Nogatavojies persiks
1 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk