Graudaugu pārslu – ābolu brokastis (no gada vecuma)

 12. februāris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3389


 

Pienu uzsilda, bet nevāra, vēl siltu to pārlej pārslām. Ābolu nomizo, izgriež serdi, sarīvē skaidiņās. Ābolu pieber pārslām, apmaisa un – brokastis gatavas. Ābola vietā varat izmantot arī citus augļus vai ogas – ja vien mazajam tie garšo un neizraisa alerģisku reakciju. Lai ēdiens interesantāks – varat sajaukt dažādus pārslu veidus.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Sastāvdaļas

1. Tase piena
1
2. Neliels ābols
1 gab
3. Graudaugu pārslas bez cukura
4 - 5 ēdamkarotes


0 Pievienot komentāru

Kategorijas