2 pieaugušajiem un 2 bērniem
Gaļu noskalo aukstā ūdenī, sagriež vidēji biezās strēmelēs. Pārkaisa ar miltiem, kam piejaukts safrāna pulveris – šādi panējot, izmantosiet mazāk miltu, kuros sasūktos eļļa, – ēdiens būs «vieglāks». Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sviestu, liek cepties gaļu. Cep no abām pusēm minūtes 5. Kad gaļa gatava, tai pārber svaigus, rūpīgi nomazgātus un smalki sakapātus rukolas salātus, karsē vēl pāris minūtes. Ēdienu pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kartupeļu biezeni. Tītara gaļas vietā šai receptei var lietot vistas fileju, rukolas salātus var aizstāt ar Ķīnas kāpostu.
Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.