Vaniļas mērce

 13. marts 2016 10:50 Recepte  skatījumi: 18046

Bagātini kūku un saldēdienu garšu ar vaniļas mērci!



Foto: Shutterstock.com

Saldēdiens ar vaniļas mērci - īsts baudījums!


 

Katlā ielej ūdeni, uzvāra. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Pienu uzkarsē lidz 50-55 grādu temperatūrai. Nepārtraukti maisot, lēnām pievieno sakultajiem olu dzeltenumiem. Pusgatavo mērci liek ūdens peldē uz lēnas uguns un nepārtraukti maisa. Mērce ir gatava, kad sabiezē.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
l
2. Piens
1 l
3. Cukurs
150 g
4. Vaniļas cukurs
tējk
5. Svaigi olu dzeltenumi
6 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk