Vista karija mērcē

 10. februāris 2009 21:50 Recepte  skatījumi: 13788



 

Uzliek vārīties rīsus. Vistas fileju sagriež vidējos gabalinos un apcep sakarsētās taukvielās. Pievieno kariju un sāli, vēl mazliet pacepina. Pārlej saldo krējumu, uz lēnas uguns maisa, kamēr krējums iegūst tumīgu konsistenci. Pasniedz ar vārītiem/tvaikotiem rīsiem vai varītiem/ceptiem kartupeļiem. Labu apetiti! :)

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Saldais krejums
700 ml
3. Karijs
2,5 gab
4. Vistas fileja
3 vai 4 gab
5. Rīsi
3 paciņas
6. Sviests vai augu eļļa
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk