Banānu biezenis (no 6. mēneša)

 10. februāris 2009 18:50 Recepte  skatījumi: 7550




 

Pusi nomizota banāna ar dakšu saspaida viendabīgā biezenī, nedaudz uzputo, pievieno eļļu. Gatavojot ēdienu mazulim, banānu nomizo, noņem baltās šķiedras, kas nelielās sloksnītēs dažreiz atdalās no mizas, jo šīm sloksnēm mēdz būt rūgta garša. Jānogriež arī pirksta biezuma gabals no banāna gala – dažām banānu šķirnēm tas mēdz būt ciets un tumšs – arī tam ir rūgtena garša.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Sastāvdaļas

1. Eļļa
1/2 tējkarote
2. Banāns
1/2 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk