Gardais podiņš

 10. februāris 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 7083



Gaļu sagriež plānās škēlēs, sīpolus ripiņās, kartupeļus salmiņos, burkānus un sieru sarīvē. Čuguna katliņā vipirms liek svaigo, tad žāvēto cūkgaļu, virsū kārto sīpolus, sēnes, kartupeļus un burkānus. Virsū liek siera "cepurīti", nosedz ar vāku, liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram stundu.

Sastāvdaļas

1. Siers
100 g
2. Burkāni
3 gb
3. Kartupeļi
200 g
4. Sēnes
1,5 glāzes
5. Sīpoli
3 gb
6. Žāvēta cūkgaļa
150 g
7. Svaiga cūkgaļa
150 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk