Rīsu pārslu biezputra (no 8.mēneša)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Pārslas samaļ miltos, iemaisa aukstā ūdenī un liek vārīties. Putru vāra apmēram 10 līdz 15 minūtes uz vidēji lielas liesmas. Katlu noņem no uguns un ļauj putrai nedaudz atdzist. Ābolu nomizo un sarīvē uz augļu rīves. Sarīvēto augli un krējumu pievieno vēl siltai biezputrai.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Saldais krejums - 3.ēd. karotes
  • Neliels ābols - 1.gab
  • Ūdens - 300.ml
  • Rīsu pārslas - 2.ēd. karotes