Siera kraukšķis

 09. februāris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 13221



Foto: Inese Stuģe


Mīklu izrullējam. Apkaisam ar sieru un riekstiem. Tālāko malu nosmērējam ar sakultu olu. Mīklu rūpīgi satinam. Griežam 1 cm. biezas šķēlītes. Cepam 200 grādos līdz kraukšķis iegūst brūnu toni. Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Ola
1 gab.
2. Ciedru rieksti
1 paciņa
3. Parmazāna siers rīvēts
1 paciņa
4. Kārtainā mīkla
500 grami



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk