Biezpiens ar zaļumiem (no 15. mēneša)

 08. februāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 2380



 

Biezpienam pievieno krējumu, eļļu un silto ūdeni, samaisa viendabīgā krēmveida masā. Garšaugus nomazgā, nosusina, smalki jo smalki sakapā, iemaisa biezpiena masā. Pasniedz uz maizītes vai kopā ar, piemēram, kartupeļu biezeni. Šis ēdiens, domājams, garšos arī visai ģimenei. Var ieteikt pamēģināt biezpienam pievienot svaigu gurķi vai tomātu un, protams, visdažādākos zaļumus – pēc garšas un noskaņojuma.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Sastāvdaļas

1. Jūras sāls
2. Eļļa
1 tējkarote
3. Saldais krejums
1 ēd. karote
4. Silts ūdens
1 ēd. karote
5. Dažādu garšaugu maisījuma, piemēram, pētersīļi, baziliks, dilles u.c.
1 tējkarote
6. Lociņi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk