Vista ar ananasu gredzeniem

 07. februāris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 7748



Foto: Inese Stuģe


 

Nomazgājam un sagriežam vistas fileju, ne pārāk mazos gabalos. Atveram ananasu kārbu. Ņemam cepamo formu (stikla vai keramikas), ieziežam ar eļļu, ieberam ingveru un baziliku. Kārtojam vistu un ananasus formā. Var kārtot kārtām, bet labāk garšo, ja liek stateniski vistas gabalam blakus ananasu, jo ananass cepoties nedaudz karamelizējas, kas piedod labu garšu. Vistu apkaisām ar tai domātām garšvielām un baltiem pipariem. Lai gaļa nebūtu sausa, formu līdz pusei pielejam ar ananasu sulu. Cep cepeškrāsnī 180 grādos kādas 30 minūtes. Pasniedz ar rīsiem. Lai labi garšo! :)

Sastāvdaļas

1. Malti baltie pipari
pēc patikas
2. Ingvers
1/2 tējkarote
3. Konservēts ananass
1 kārba
4. Vistas fileja
3 gabali
5. Garšvielas vistai
1/2 tējkarote


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk