Ķirbju – kartupeļu biezputra (no 7 mēn.)

 07. februāris 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 5460



 

Ņem jau nomizota un attīrīta ķirbja gabalu, sagriež nelielos kubiciņos. Kartupeļus nomizo, nomazgā, sagriež plānās šķēlēs. Dārzeņus ar visu ēdienam paredzēto ūdens daudzumu liek katlā un vāra. Kad ūdens vārās, samazina liesmu un uz mērenas uguns ar vāku noslēgtā katlā ēdienu sautē vēl apmēram 15 minūtes. Tad to sasmalcina biezenī, pēc vajadzības pievienojot ūdeni, kurā vārījās dārzeņi.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008

Sastāvdaļas

1. Ūdens
100 ml
2. Kartupeļi
100 gr
3. Eļļa
1 ēd. karote
4. Ķirbis
100 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk