Sekss ar vienas nakts meitenēm

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Vienas nakts attiecības man saistās ar lielu jautrību. Parasti tāds sekss notiek pēc labiem tusiņiem vai pat ballītes laikā. Citreiz mājas viesībās tādi pārīši ir vairāki, un tas uzsit asinis. Esmu mīlējies vienā istabā ar savu draugu, kurš arī bija nocopējis kādu zaķi. Tiesa, otrā rītā mēs par to nerunājām... Laikam jau kauns. Bet meitenes gan malaces, nesamulsa!

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

Sekss ar tikko iepazītu meiteni ir spontāns un foršs. Ja viss izdodas labi, tas baigi ceļ pašapziņu. Dažreiz, kā jau tas reibumā gadās, sekss notiek arī ļoti neapdomīgi, bez izsargāšanās. Tādos gadījumos nākamā nedēļa paiet, raizējoties, vai tikai nebūšu pataisījis viņu grūtu vai noķēris kādu slimību. Paldies Dievam, līdz šim esmu izsprucis sveikā. Iespējams, meitenes lieto hormonālo kontracepciju vai iedzer avārijas tableti — nezinu, nekad neesmu jautājis. Zinu džekus, kas šādi norāvušies, saķerot arī pa kādai slimībai. Man ir paveicies, jo ar kuru katru tomēr neguļu. Esmu izvēlīgs, ha-ha! Bet vispār jau joki mazi. Ikreiz, kad kādam noiet greizi, es sev nosolos, ka bez prezervatīva vairs nekad. 

Man nekad nav izdevies izveidot garākas attiecības ar meiteni, kura atdodas jau pirmajā vakarā, lai gan dažas bijušas pat ļoti foršas.


Izskats ir primārais
Man vajag, lai vienas nakts meitene būtu smuka. Izskats ir primārais. Ja viņa ir kopta un glīta, atklāti izrāda savu augumu, tas uzbudina. Meitenes, kuras ielaižas vienas nakts sakaros, lielākoties ir ļoti pašpārliecinātas. Mani uzbudina priekšspēle — sarunas, kurās mēs mētājam pavedinošus jociņus, acu skatieni, pieskārieni... Dažreiz tam sekojošais sekss tāds čiks vien ir, tāpēc varētu piekrist apgalvojumam, ka vienas nakts sakaros visaizraujošākā ir tieši pavedināšana. Ir bijis tā, ka pret rītu man vairs nemaz nav spēka aizvilkt to meiteni līdz gultai. Mēs esam parunājuši, padejojuši, pabučojušies, pamaigojušies, bet aiz noguruma un reibuma sekss vienkārši nesanāk.
Man nekad nav izdevies izveidot garākas attiecības ar meiteni, kura atdodas jau pirmajā vakarā, lai gan dažas bijušas pat ļoti foršas. Es nezinu, varbūt pie vainas ir tas, ka viņa man atdevusies tik ātri, tāpēc rodas problēmas uzticēties... Ja sieviete tik drosmīgi pārguļ ar mani jau pirmajā naktī, iespējams, viņa to tikpat drosmīgi ir darījusi ar daudziem citiem. Vai es sev gribētu tādu draudzeni? Nedomāju vis. Večiem ir tāds mazliet skarbs jociņš: tādas meitenes neprec, ar tādām tikai guļ. Ja meiča ielaižas jau pirmajā vakarā, viņai jārēķinās, ka tam, visticamāk, bildinājums nesekos. Protams, iespējams, ka kāds šādi satiek savu liktenīgo mīlestību, taču meitenēm nevajag pārāk sacerēties. 

 

Reklāma
Reklāma

Večiem ir tāds mazliet skarbs jociņš: tādas meitenes neprec, ar tādām tikai guļ. Ja meiča ielaižas jau pirmajā vakarā, viņai jārēķinās, ka tam, visticamāk, bildinājums nesekos.


Kāpēc viņas piekrīt īsiem sakariem?
Kāpēc vienas nakts meitenes ir tik viegli iegūstamas? Pieļauju iespēju, ka viņas to dara līdzīgu iemeslu pēc — patīk pavedināt, spēlēties, iegūt... Un visu vakaru kāds viņām pievērš uzmanību, izmaksā... Varbūt pārguļ aiz pateicības? Bet varbūt ir vientuļas vai vēlas pamēģināt pēc iespējas vairāk vīriešu, pirms apprecas un dzemdē bērnus. Iztrakoties vajag visiem — gan čaļiem, gan skuķiem. Lielākoties es neturpinu attiecības ar vienas nakts meiteni, jo attiecības nav bijis mans mērķis, viņu pavedinot. Es vienkārši gribu foršu seksu, un viss! Ja viņa uz to parakstās — kāpēc ne? Ir čaļi, kuri ar vienas nakts meitenēm patusē mazliet ilgāk. Pāris mēnešus kniebjas kā trusīši, līdz apnīk. Secinājumus izdariet paši.  


Iesūtījis: Uldis