Pastinaku – kartupeļu biezenis (no 6 mēn.)

 06. februāris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 6063



Foto: Shutterstock.com


 

Pastinaku nomizo, rūpīgi nomazgā un sagriež šķēlēs. Kartupeļus nomizo, rūpīgi nomazgā un sagriež plānās šķēlēs. Visu liek katlā, pārlej ar apmēram 150 ml ūdens, uzvāra, tad samazina liesmu un ar vāku noslēgtā katlā atstāj sautēties uz lēnas uguns 20 minūtes. Ar elektrisko smalcinātāju pārvērš biezenī, pievienojot ūdeni, kurā dārzeņi vārīti. Iemaisa biezenī eļļu. Ļauj biezenim atdzist.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Sastāvdaļas

1. Eļļa
1 ēd. karote
2. Kartupeļi
50 gr
3. Pastinaki
100 gr
4. Ūdens
150 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk