Septiņgraudu biezputra (no 7 mēn.)

 06. februāris 2009 21:25 Recepte  skatījumi: 3434




 

Biezputras maisījumu ieber ūdenī, kārtīgi samaisa un liek vārīties. Laiku pa laikam apmaisot, vāra pāris minūtes, tad noņem no uguns un ļauj biezputrai «atpūsties». Ābolu nomizo, izņem serdi, sarīvē uz stikla vai plastmasas rīves. Banānu nomizo un ar dakšiņas palīdzību samīca biezenī. Augļus samaisa, pārliecinoties, vai biezenī nav palicis kāds lielāks augļu gabaliņš. Vēl siltā biezputrā iemaisa augļu biezeni, pievieno eļļu.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
150 ml
2. Mazuļiem paredzētais septiņgraudu biezputras maisījums
15 gr
3. Salds ābols
1/2 gab
4. Banāns
1/2 gab
5. Eļļa
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk