Želatīnu izmērcē. Olu dzeltenumus uzputo ar 90 g pūdercukura; šokolādi ar želatīnu, 3 ēdamkarotēm ūdens un rumu izkausē mazā karstumā. Saldo krējumu, izņemot vienu karoti, sakuļ stingrās putās. Šokolādes masu iejauc olu dzeltenumu masā, pievieno arī sakulto krējumu. Noliek aukstumā vismaz uz 8 stundām. Zemenes kopā ar 2 ēdamkarotēm ūdens un atlikušo pūdercukuru sastrādā biezenī un kā augļu pamatni izklāj uz šķīvjiem. No šokolādes uzpūteņa ar divām ēdamkarotēm atdala lodītes un uzliek zemeņu mērcei. Creme fraiche sajauc ar 1 ēdamkaroti krējuma un kā rotājumu uzpilina uz zemeņu mērces.
Tauku dedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.