Dievīgs biezpiena sacepums 1

 29. novembris 2017 8:00 Recepte  skatījumi: 19331



Foto: Shutterstock.com


Saputo olas ar cukuru, lai masa dubultojas. Pievieno miltus, biezpienu. Rozīnes uz 10 min. aplej ar vārošu ūdeni, nolej, atdzesē, pievieno masai. Cep 180-200 grādos, sākumā - lai masa uzceļas un apcepas augša. Uzmana, lai neapdeg, regulē karstumu. Beigās cep ar karstumu no apakšas. Ar nazi pārbauda vai gatavs. Ēd ar dzērveņu ķīseli. Lai labi garšo!!!

Sastāvdaļas

1. Biezpiens
5 paciņas
2. Cukurs
300 grami
3. Milti
6 ēdamkarotes
4. Olas
5 gb
5. Rozīnes


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk