Augļu salāti ar mērci

 06. februāris 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 2006



Vīnogas nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas. Karambolu nomazgā, šķērsām sagriež šķēlītēs. Bumbieri nomazgā, nomizo, sagriež četrās daļās, izņem sēklas un sagriež gabaliņos. No melones ar speciālu nazīti vai tējkaroti izveido lodītes. Augļus bļodā uzmanīgi izmaisa kopā ar citrona sulu. Sakārto uz diviem šķīvjiem. Jogurtu sajauc ar vaniļas cukuru un kanēli, pārlej augļiem.

 

Tauku dedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Vaniļas cukurs
1/2 paciņa
2. Gaišās vīnogas
100 gr
3. Zilās vīnogas
100 gr
4. Karambola
1 gab
5. Ciets bumbieris
1 gab
6. Medus melone
1 šķēle
7. Viena citrona sula
8. Kārbiņa jogurta ar zemu tauku saturu
1 gab
9. Kanēlis
šķipsniņa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk